Riktig underhållning!

Matchen mellan Serbien & Frankrike bjöd på riktig underhållning från båda sidorna måste jag säga. Fanns inte en enda stund som kändes tråkig utan det hände alltid nåt. Straff till Serbien redan i 13e minuten & Frankrikes målvakt fick rött kort. 1-0 till oss tack vare Milijas! Tyvärr varade ledningen i 20 minuter bara då Henry gjorde mål för Frankrike. Efter det tryckte Serbien på ordentligt & spelade riktigt aggresivt, vilket vi gillar :) Vi hade sååå många chanser till flera mål, men tyvärr gick det inte hela vägen. Min favorit Kacar blev skadad & kunde inte fortsätta matchen, annars är jag säker på att han skulle göra mål. Matchens spelare var helt klart Chealses spelare Bane Ivanovic. Stående ovationer till honom om ni frågar mig.
Det blev ingen VM-biljett för oss ikväll, men vi fortsätter kämpa. 1a platsen i gruppen är fortfarande vår & har 4 poäng mer än 2an som fortfarande är Frankrike.