Nä men titta...Mer snö!

Så förvånad man blir... Eller inte! Jag blir helt seriöst en bitter människa. Jag gillar inte snö längre, inte ens på vykort. Ja så illa är det. Där fick ni alla som klagade på att ni aldrig har snö i Sverige, hoppas ni är nöjda för den kommer vara kvar fram tills sommaren.

Men nu ska jag inte klaga längre om snön i bloggen, för idag i alla fall :) Jag gick upp runt 12.30 ungefär, det var skönt. Ska hoppa in i duschen snart, sen tänkte jag att jag kanske ska hälsa på bror om jag orkar. Men det borde jag göra, för jag har typ inte varit ute nåt den här veckan överhuvudtaget. Haha jag vet inte ens om jag har varit ute förutom när jag var ute med soporna. Ledighet är farligt, man blir så lat. Idag ska jag i alla fall försöka ta tummen ur baken.

Förresten jag hade en mardröm inatt, att pappa tog min Tito-statyett & skulle slänga den utan att fråga mig om lov. Som tur var hann jag stoppa honom :)


Kommentarer
skrivet av: Anonym

hej sötnos :) jag har en fråga på bloggen som handlar om otrohet, gå gärna in och skriv din åsikt! vore jätte snällt :) hoppas att du har haft en super bra dag. kramkram

2010-02-20 @ 19:47:15
URL: http://polsssson.blogg.se/
skrivet av: sandratasic

nej snöö är så tråkigt, det finns inget att göra man kan inte ens gå ut ju :/

2010-02-20 @ 22:44:43
URL: http://tasicsandra.blogg.se/
skrivet av: sandratasic

nej snöö är så tråkigt, det finns inget att göra man kan inte ens gå ut ju :/

2010-02-20 @ 22:44:43
URL: http://tasicsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0