Omladinski Festival 2010



Årets omladinski hölls i Göteborg och vi fick åka med Malmö-bussen for free så why not tänkte jag och Paula. Vi skulle samlas kl 6.20 utanför klubb Srbija så det var till att stiga upp kl 4.00 den morgonen och jag och Paula hade lagt oss klockan 01.00. Det var inte så jobbigt att gå upp efter så lite sömn eftersom vi var ganska taggade, det enda som kändes surt var att det snöade så mycket och man blev lite orolig för det var en ganska lång resa man skulle åka.

 Vid klubben mötte vi även upp grabbarna Davve och Daki som skulle följa med oss. En resa full av skratt, sömn för vissa (man ser ju på bilderna vilka som var tråkiga och sov haha), och irritation, men till slut var vi äntligen framme i Göteborg.

 Måste ge dålig kritik till Kozara som arrangerade alla sportturneringar under dagen, det var INTE bra gjort at all, men det ordnade sig till slut. Viktigaste turneringen var ju självklart fotbollsturneringen och efter många timmar så stod Landskrona där som segrare. Grattis!

Festen på kvällen kan jag dock bara säga det bästa om. Vi hade så grymt roligt och musiken var precis i min smak hela kvällen. Darko Filipovic och Aleksandra Bursac gjorde ett jättebra jobb :)
Vi dansade, vi drack, vi sjöng och vi hade ett riktigt bra sällskap. Dagen var lång, men det blev bra ändå och viktigast av allt så hade vi roligt! Det var otroligt kul att träffa allt folk som man inte träffat på länge. Inga namn nämnda, inga glömda, ni vet vilka ni är :)

 Synd bara att vårt folk är som det är när dom dricker lite för mycket. Bussresan hem till Malmö innehöll bara slagsmål typ. Det värsta är att det är folk som känner varandra och folk som umgås, men så fort de blir lite fulla så spårar det ur och då måste dom självklart slåss. Synd att det ska finnas såna idioter, för just pga dom kanske det inte arrangeras såna här resor fler gånger i en större grupp.

Nå ja, ni fick en kort sammanfattning av årets Omladinski Festival, nu återstår det bara att se vart den äger rum nästa år.

Kommentarer
skrivet av: Therese

Ogi och Nescha :)

2010-12-07 @ 20:10:09
URL: http://tetteandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0